FINEQ INTERNATIONAL OY

FINNISH EXCELLENCE & QUALITY

Kontiolahden Lehmossa toimiva FinEq International Oy on monipuolinen ohutlevy- ja pintakäsittelypalveluita tuottava yritys. FinEq tarjoaa suomalaista osaamista kaikilla liiketoiminta-alueillaan niin kotimaan kuin ulkomaiden markkinoille. Yrityksellämme on joustava toimintamalli, joka takaa asiakkaille luotettavat ja varmat toimitukset. Hyvän konekantamme ja henkilökuntamme korkean ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta yrityksemme pystyy valmistamaan laadukkaita tuotteita sekä palveluja ja tekemään suuriakin tilauksia nopealla toimitusajalla. Omistamamme 1985 m2 tuotantotilat sijaitsevat Ensolantiellä, Lehmossa.
TÄHTÄIN KANSAINVÄLISILLÄ MARKKINOILLA
FinEq International Oy panostaa vahvasti myös tuotekehitykseen ja kansainvälisyyteen. Yrityksen nimi FinEq juontaa juurensa englanninkielisistä sanoista ”Finnish Excellence & Quality”, joka viestii siitä, että tarjoamme vain viimeisteltyä ja parasta laatua asiakkaillemme. FinEq laatulupaukseen voi luottaa, tämä on meille kunnia-asia. FinEq valmistaa, myy ja välittää erilaisia loppukuluttajatuotteita kansainvälisille markkinoille. Yrityksen tarkoituksena on viedä suomalaista osaamista ja laatua ulkomaille. Merkittävimpänä kärkenä viennissä toimii yrityksen oma Carelia Grill® brändi, joka on keskittynyt avotulipihagrillien ja niiden lisävarusteiden valmistamiseen.  Vienti on tärkeä osa yrityksen kehitystä, tavoitteena kasvattaa kansainvälistä jälleenmyyntiverkostoa ja FinEq:n tunnettavuutta heti yrityksen alkutaipaleesta lähtien.


VASTUU YMPÄRISTÖSTÄ

FinEq toimii aidosti vastuullisesti. Yrityksen toiminta on ympäristöluvan mukaista, joka varmistaa sen, että prosessit noudattavat annettuja ympäristöluvassa määriteltyjä asetuksia. Kuitenkaan pelkkä ympäristölupaehtojen toteuttaminen ei riitä, vaan FinEq kiinnittää myös erityistä huomiota kestävään kehitykseen. Tarkoituksena on minimoida yrityksen ympäristövaikutuksia muun muassa siirtymällä asteittain uusiutuviin energianlähteisiin ja tehostamalla materiaalin hyväksi- ja uudelleenkäyttöä. Ympäristöasioiden lisäksi FinEq antaa oman panoksensa sosiaaliseen kestävyyteen. Yritys osallistuu paikallisyhteisön hyvinvoinnin lisäämiseen muun muassa tukemalla nuorten hyvinvointiin liittyvää vapaaehtoistoimintaa.

FINEQ INTERNATIONAL OY

Ensolantie 2
80710 Lehmo
Suomi Finland

Y-Tunnus: 2726485-8

Translation missing: fi.sections.map.get_directions