FinEq.png__PID:70bd2750-d5c0-4567-bea5-2a9b062133e7

FINEQ INTERNATIONAL OY MEDIATIEDOTE 7.2.2024 – julkaisuvapaa heti

FinEq International Oy yhdistää liiketoimintakaupalla Lapin taikaa osaksi uutta CARELIA® -tuoteperhettä.

Revontulien alla valmistetun tulisijan taika yhdistyy Pohjois-Karjalaiseen jylhään maisemaan, kun kontiolahtelainen FinEq International Oy on hankkinut Firehut® -grillien liiketoiminnan ja laajentaa tuotevalikoimaa uudella CARELIA® -tuoteperheellä.

FinEq International Oy on hankkinut Stac Products Oy Ltd:n Firehut grillien liiketoiminnan malli- ja tavaramerkkioikeuksin. Liiketoimintakaupassa yritykselle siirtyvät Firehut® -tuotemerkin tuotteet osaksi uutta CARELIA® -tuoteperhettä ja niiden valmistus jatkuu Kontiolahdella. Firehut® -tuotteet ovat monipuolisia aidon tulen tulisijoja, joilla voi grillata, savustaa, hauduttaa tai paistaa. Firehut® -tulisijat on valmistettu säänkestävästä Cor-ten®-metallista. –Firehutin tarinan ja tuotteiden katsottiin sopivan Carelia - tuoteperheeseen luontevasti, näissä kahdessa yhdistyvät sopivasti Lapin ja Pohjois-Karjalan eksoottisuus, FinEq International Oy:n toimitusjohtaja Ville Hämäläinen kertoo. Aloitamme Firehut -tuotteiden valmistuksen omassa tuotannossamme Kontiolahdella. Lähdemme markkinoimaan tuotteita aktiivisesti kansainvälisille markkinoille unohtamatta meille tärkeää kotimaan markkinaa. Kiinnostusta tuotteillemme on etenkin Keski-Euroopassa ja tavoitteena on löytää uusia jälleenmyyjiä, Hämäläinen jatkaa.

Carelia Grill on nyt CARELIA®

Carelia Grill® -tuotemerkillä grillejä valmistava kontiolahtelainen FinEq International Oy on lanseerannut uuden CARELIA® -tuoteperheen. Rekisteröidyn tuotemerkin CARELIA® -tuoteperheeseen kuuluvat laadukkaat avotulisijat ja muut grillaamiseen, sekä pihan ajanviettoon liittyvät tuotteet. –Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja tuotevalikoima tulee laajenemaan pihakalusteisiin sekä muihin oheistuotteisiin. Ideana tuotteissa on yhdistää metallia, puuta ja lasia monipuolisesti, kertoo FinEq International Oy:n toimitusjohtaja Ville Hämäläinen. -Firehut -tuotteiden yhdistyminen osaksi tuoteperhettä on luonteva osa tätä kehitystä, lisää Hämäläinen. FinEq International Oy on kontiolahtelainen monipuolinen teollisuusjauhemaalaukseen, kanavanvalmistukseen ja tulisijojen valmistukseen erikoistunut kasvuyritys. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2022 noin 1,7 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää Kontiolahdella sijaitsevalla 1985 m2 tuotantotiloissaan 16 vakituista työntekijää.

 Kuvalinkki: Mediatiedote kuvalinkki

Lisätietoja: Ville Hämäläinen Toimitusjohtaja FinEq International Oy P. 050 556 3977 ville.hamalainen@fineq.fi www.careliagrill.com

FINEQ INTERNATIONAL OY

Kontiolahden Lehmossa toimiva FinEq International Oy on monipuolinen ohutlevy- ja pintakäsittelypalveluita tuottava yritys. FinEq tarjoaa suomalaista osaamista kaikilla liiketoiminta-alueillaan niin kotimaan kuin ulkomaiden markkinoille. FinEq:llä on joustava toimintamalli, joka takaa asiakkaille luotettavat ja varmat toimitukset. Hyvän konekannan ja henkilökunnan korkean ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta, yritys pystyy valmistamaan laadukkaita tuotteita sekä palveluja ja tekemään suuriakin tilauksia nopealla toimitusajalla..

Beige Minimalist Rectangular Menu Collage Cafe Facebook Post.jpg__PID:7071a574-f418-4b70-9ef6-870cf55f340f

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla lisää ensimmäisenä? Tilaa uutiskirje nyt!