FinEq.png__PID:70bd2750-d5c0-4567-bea5-2a9b062133e7

FINEQ INTERNATIONAL OY MEDIATIEDOTE 26.6.2024 – julkaisuvapaa heti

Grillaus kiinnostaa nyt enemmän kuin koskaan - Pohjois-Karjalan ensimmäinen täyden palvelungrillikauppa on avattu.

Kesä ja grillaaminen kuuluvat yhteen. On ollut hienoa seurata, miten kotimainen grillauskulttuuri on syntynyt ja kasvanut hitaasti, mutta sitäkin varmemmin askelin. Grillauskulttuuri on elinvoimissaan ja kehittyy koko ajan. Tähän ovat osaltaan syynä somen ja videopalveluiden suosion kasvu, ja sitä kautta myös grillausaiheisille kanaville on ollut koko ajan kasvavassa määrin kysyntää. Samalla on kasvanut myös grillien kysyntä ja niiden kysynnän laajuus. Tämän ajatuksen innoittamana on perustettu myös Suomen Grillitukku. Grillitukku on toiminut verkossa jo muutaman vuoden ajan ja nyt toiminta laajenee omaan kivijalkamyymälään. Samoissa tiloissa edustaa myös paikallinen piha- ja kotagrillejä valmistava Carelia Grill. Liikkeen aukaisu on jo itsessään historiallisesti merkittävä tapahtuma, sillä kyseessä on Pohjois-Karjalan ensimmäinen täyden palvelun grillikauppa.


Asiantunteva grillikauppa

Grillikauppamme toiminta-ajatus on tarjota sellaisia grillituotteita ja tarvikkeita, joita itsekin käytämme. Sillä tavoin voimme hyvin suositella tuotteita myös asiakkaillemme. Tämä on työtä, jota tehdään koko sydämellä ja palvelua tarjotaan grillaajilta grillaajille. Grillitukun valikoimissa on tällä hetkellä noin tuhat tuotetta ja lisää tulee, kun neuvottelemme uusien edustajien kanssa. Kaikki tähän mennessä tulleet tuotemerkit on saatu kerättyä kiertämällä vuosia grillausalan tapahtumissa eri puolilla maailmaa.

–Laajentaminen verkosta kivijalkaliikkeeseen on luonnollista jatkumoa toiminnalle, kertoo taustalla toimivan FinEq International Oy:n yrityksen myynti- ja markkinointipäällikkö Mikko Leinonen. Lähtökohta kuitenkin on, että Grillikauppaa ei Pohjois-Karjalassa ole aiemmin nähty tässä laajuudessaan. Grillitukku tarjoaa kaikki mahdolliset grillaukseen, savustukseen ja pizzanpaistoon liittyvät tarvikkeet, joita markkinoilla on. Lisää saadaan tilattua ja toki kuuntelemme tässä asiassa herkällä korvalla myös meille tärkeintä voimavaraamme, eli asiakkaitamme, Leinonen tiivistää. Toivotamme kaikki tervetulleeksi astetta parempaan grillikauppaamme.

Juhlimme uuden liikkeen avajaisia lauantaina 29.6.2024. Mukana on grillibrändien tuote-edustajia ja päätähtenä grillialan vaikuttaja sekä monista somekanavista tuttu Lärvinen. Ohjelmassa mm. lohen loimutusta näytöstyyliin ja grillillä valmistettua ruokaa. Tervetuloa mukaan tähän koko perheelle suunnattuun tapahtumaan. Tapahtuma-aika on klo 10–15.

www.careliagrill.com | www.grillitukku.fi


Lisätietoja:
Mikko Leinonen
Myynti ja markkinointi
FinEq International Oy
P. 045 310 4719mikko.leinonen@fineq.fi

Ville Hämäläinen
Hallituksen Pj.
FinEq International Oy
P. 050 556 3977
ville.hamalainen@fineq.fi

FINEQ INTERNATIONAL OY

Kontiolahden Lehmossa toimiva FinEq International Oy on monipuolinen ohutlevy- ja pintakäsittelypalveluita tuottava yritys. FinEq tarjoaa suomalaista osaamista kaikilla liiketoiminta-alueillaan niin kotimaan kuin ulkomaiden markkinoille. FinEq:llä on joustava toimintamalli, joka takaa asiakkaille luotettavat ja varmat toimitukset. Hyvän konekannan ja henkilökunnan korkean ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta, yritys pystyy valmistamaan laadukkaita tuotteita sekä palveluja ja tekemään suuriakin tilauksia nopealla toimitusajalla..

Beige Minimalist Rectangular Menu Collage Cafe Facebook Post.jpg__PID:7071a574-f418-4b70-9ef6-870cf55f340f

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla lisää ensimmäisenä? Tilaa uutiskirje nyt!